Päivin tarina

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 1982. Työhuoneen ulkopuolella kotona olen äiti, vaimo ja mummo.  Elämänkokemusta on tullut myös erityislapsen äitinä. Luonto, liikkuminen ja läheiset ovat minulle tärkeitä ja puutarhatyöt mieluista arjen liikuntaa ja palautumista työstä.

Valmistumisen jälkeen työni alkoi yksityisellä puolella lähinnä tules-asiakkaiden kanssa. Terveyskeskukseen siirtymisen myötä alkoi urani lasten ja nuorten fysioterapian parissa. Työ lasten kanssa oli minulle erityisen merkityksellistä. Siksi perustin lasten ja nuorten kuntoutukseen erikoistuneen yritykseni 1996.

Olen koko urani ajan kouluttautunut säännöllisesti pidemmillä ja lyhyemmillä koulutuksilla.

Tärkeimmät niistä ovat

  • Perhekeskeisyys lasten kuntoutuksessa
  • Lapsi fysioterapian asiakkaana
  • Erityisuimaopettaja
  • NDT/Bobath-peruskurssi
  • NDT/Bobath-vauvakurssi
  • Lasten tunnetaito-ohjaaja
  • Rakennetaan nuori vahvaksi
  • Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
  • Lasten ja nuorten psykofyysinen fysioterapia (valmistuminen 2023)

Kielitaito: suomi, englanti, tukiviittomat, kuvakommunikaatio

Arvot

Turva ja luottamus
Terapiahetkissäsi olen vain sinua varten ja olet turvallisessa ympäristössä, jossa uskallat tehdä uusiakin asioita, kokeilla taitojasi ja harjoitella. Läheisesi voivat huoleti jättää sinut kanssani kuntoutushetkiin ja he voivat luottaa siihen, että teen parhaani tukeakseni kasvua ja kehittymistäsi.

Yhteistyö
Tavoitteita kohti kuljetaan ja onnistumisia saavutetaan yhdessä. Jaettu ilo on moninkertainen!

Arvostava kohtaaminen
Jokaisella on oikeus tulla fysioterapiaan juuri sellaisena kuin olemme. Ilot ja huolet kuuluvat elämään ja niillä on oma paikkansa. Jokainen päivä on erilainen ja jokainen terapiakerta on erilainen. On iloa tuntea sinut ja työskennellä kanssasi.

Myönteisyys ja ilo
Ilolla voi saavuttaa paljon! Jokainen uusi taito ja onnistumisen kokemus rikastuttavat elämää ja antavat voimia jaksaa punnertaa myös hankalien hetkien yli. Myönteinen ajattelu antaa rohkeutta ottaa vastaan uusia tehtäviä ja haasteita, jolloin voit kasvaa parhaaksi itseksesi. On suuri ilo olla mukana kasvutaipaleellasi.

Jäsenyydet

Päivi Ukkonen on jäsenenä ammattitaitoa kehittävien verkostojen, kuten Suomen Fysioterapeutit ry ja Lasten Fysioterapeutit ry:n sekä Suomen Psykofyysisen Fysioterapian yhdistyksen toiminnassa.

Seuraan aktiivisesti alani tutkimusta ja osallistun koulutuksiin kehittäen osaamistani uusimpien terapiamenetelmien käytössä. Laajennan osaamistani myös uusille fysioterapian aloille, jolloin voin palvella monipuolisesti asiakkaitani.

Yrittäjänä Päivi Ukkonen on jäsenenä myös kuntoutusalan yritystoimintaa tukevien yhdistysten, kuten Kuntoutusyrittäjät ry:n toiminnassa.

Fysis Päivi Ukkonen puh. 040 547 4721 | Palvelukuvaus | © 2022 Fysis Päivi Ukkonen